Ilmainen luottokortti

Helppoa ja maksutonta!

Ilmainen luottokortti (eli vuosimaksuton luottokortti) auttaa säästämään rahaa ja tehostamaan arkea, jos sen tekee oikein.

Tilaa vuosimaksuton luottokortti

Norwegian luottokortilla saat huimia etuja:

  • Korotonta luottoa jopa 6 viikkoon asti
  • Ei käteisnostomaksua
  • CashPoints-pisteitä kaikista ostoista, joilla voit ostaa esim. lentolippuja!
  • Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja
Tilaa heti - ilmaiseksi!

Ilmainen, eli vuosimaksuton luottokortti on arjen turva joka tasapainottaa arjen taloutta ja on kätevä työkalu paikkaamaan äkillisten menojen aiheuttamat lovet lompakossa – varsinkin silloin kun menoja tulee yllättäen. Vaikka luottokortin luottoa ei koskaan käyttäisikään, on luottokortti kuitenkin hyvä olla ihan vain yllättävien menojen varalta. Parastahan kuitenkin olisi jos täysin vuosimaksuton luottokortti hyödyttäisi arkea muutenkin, eikö?

Norwegian Luottokortti Mastercard

Tällä vuosimaksuttomalla luottokortilla säästät unelmalomaan huomaamattasi. Bank Norwegian, joka on Suomen yksi uusimpia tulokkaita kulutusluottojen ja luottokorttien maailmassa, tarjoaa ilmaista luottokorttia joka kerryttää Norwegian lentoyhtiön lentopisteitä. Kaikessa lyhkäisyydessään Norwegianin luottokorttia käyttäen säästät lomamatkaan huomaamattasi. Joka kerta kun käytät kortin luotto-ominaisuutta sinulle kertyy pisteitä jotka voit vaihtaa vaikka Vegasin tai Bangkokin matkaan. Kun maksat luoton aina kerrallaan laskulla pois, ei kortilla ole lainkaan muita kuluja. Luoton muuttaessa osamaksuksi, tulee tietty perinteiset luottokustannukset. Kun käytät Norwegianin luottokorttia saat:

Norwegian-kortin edut vain 0 €

• Vuosimaksu: 0 €
• Tavaraostot: 0 €
• Matkavakuutus: 0 €
• Peruutussuoja: 0 €
• Käteisnosto ulkomailla: 0 €
• Ansaitse CashPoint-pisteitä kaikista ostoksista: 0 €
• Korotonta luottoa jopa 6 viikkoon asti: 0 €

Tilaa tänään ja saat 250 CashPoint-pistettä ensimmäisestä ostosta!

Maksun viivästyessä on todellinen vuosikorko 21,92 %, 1500 eur/12kk yhteensä 1668 eur. Norwegian-kortin toimitusaika on n. 1 viikko. Poikkeuksia voi esiintyä.

Vuosimaksuton luottokortti

Kyllä, maksuton luottokortti! Norwegianin luottokortti ei maksa mitään, ellei sen luotto-ominaisuutta käytä osamaksamiseen. Yleensä pankkien tarjoamissa luottokorteissa on vuosimaksut (noin 50-150€/vuodessa). Norwegianin kortti pysyy taskussasi ilmaiseksi. Tästä syystä luottokortin ottaminen on täysin riskitöntä! Kunhan olet Suomen kansalainen, ja sinulla on säännöllisiä tuloja voit hakea Norwegianin luottokorttia. Luottokortilla ei ole vuosimaksuja. Ostokset kortilla ovat ilmaisia ja mikäli matkustat Norwegianin lentoyhtiöllä ei Bank Norwegian myöskään veloita käteisnostoista pankkiautomaateilta.

Ilmainen matkavakuutus

Norwegianin kortti tarjoaa kaikille kortin ottaneille ilmaisen matkavakuutuksen ja matkan peruutussuojan. Tämä on täysin ilmainen etu kaikille kortin omistajille. Vain muutamat kortit ovat vuosimaksuttomia, ja tällä kortilla saat vielä ilmaisen matkavakuutuksen. Tämä ilmainen luottokortti auttaa pärjäämään arjessa ja ulkomailla entistä paremmin.

Korotonta luottoa kortilla

Kaikille tavaraostoille saat jopa 45 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Tämä tarkoittaa että voit ostaa uuden telkkarin vaikka heti, ja maksaa sen jopa 6 viikon päästä. Jos haluat maksaa telkkarin osissa, sekin onnistuu. Tällöin toki lisätään luottoon korot, jotka määritetään erikseen seuraavalla tavalla.

Jos ostat luotolla esim 1500 € edestä ja maksat sen 12 osassa on kokonaiskustannus 1668 euroa

”Maksun viivästyessä tai maksaessa osissa on todellinen vuosikorko 21,92 %, 1500 eur/12kk yhteensä 1668 eur.”

Luottoa kortilla jopa 10 000 € asti

Luottokortin luottorajan voi määrittää jopa 10 000 € asti, jos näin haluaa. Vieläkään kortin käyttö ei maksa, ellei ostosta maksa osissa. Hae heti sinulle sopivinta luottokorttia. Ei vuosimaksua, edulliset korot, ilmaisia lentolippuja ja ilmainen matkavakuutus – tästä luottokortti ei parane!

Tilaa vuosimaksuton luottokortti

Norwegian luottokortilla saat huimia etuja:

  • Korotonta luottoa jopa 6 viikkoon asti
  • Ei käteisnostomaksua
  • CashPoints-pisteitä kaikista ostoista, joilla voit ostaa esim. lentolippuja!
  • Ilmainen matkavakuutus ja peruutussuoja
Tilaa heti - ilmaiseksi!