Luottokortti opiskelijalle

Hanki opiskelijabudjettiisi joustovaraa Norwegian luottokortin avulla!
Hae opiskelijan luottokorttia ilmaiseksi

Luottokortti opiskelijalle

Luottokortti opiskelijalle hoituu helposti maidän kauttamme! Kunhan sinulla on opiskelijana säännölliset (pienetkin) tulot, voit hakea vuosimaksutonta Bank Norwegian luottokorttia, jonka avulla kerrytät Cashpoints pisteitä, jotka voi käyttää mm. ilmaisten lentojen lunastamiseen. Lisäksi kortti tarjoaa ilmaisen matkavakuutuksen ja lentojen peruutussuojan ehtojensa mukaisesti.

Hae korttia ilmaiseksi!

Opiskelijan luottokortit auttavat tasapainottamaan arjen

Opiskelijan arki saattaa olla lukemisen ja oppimisen lisäksi jännittävää ja monipuolista aikaa. Käteiset varat ovat kuitenkin usein tiukalla, joten esimerkiksi tietokoneen mennessä rikki on tärkeää että löytyy ns. backup-suunnitelma. Tällöin monet opiskelijat suosivat vuosimaksutonta luottokorttia joka soveltuu opiskelijalle.

Opiskelijan luottokortti - se on Norwegian se!

Opiskelijan luottokortin edut

Jotta oikeasti hyötyisit luottokorttiostoksistasi ja uuden maksukorttisi veivaamisesta, kannattaa valita kortti johon on sidottu huikeita etuja. Bank Norwegianin myöntämän punaisen MasterCard luottokortin edut ovat juurikin sitä – huikeita:

  • Kortti on täysin vuosimaksuton
  • Kortilla keräät Cashpoints lentopisteitä, joilla voit matkustaa jopa ilmaiseksi
  • Kortin avulla saat ehtojen mukaisesti maksuttoman matkavakuutuksen ja matkan peruutussuojan
  • Saat opiskelijan MasterCardin avulla 6 viikkoa korotonta maksuaikaa ostoksillesi

Aika hyvä diili, eikö?

Tilaa kortti heti tästä – ilmaiseksi!

Opiskelijabudjetin auttava käsi

Opiskelijana eletään yleensä pienellä budjetilla, jolloin rikkinäisen tietokoneen korvaaminen taikka vuotavan pesukoneen vaihtaminen ei yleensä onnistu aivan helpolla – ilman aivan älyttömyyksiin menevää nuudelien ja hernerokan palvomista. Onneksi kuitenkin juuri tällaisia tilanteita varten löytyy Norwegian luottokortti. Kortti on täysin vuosimaksuton, eli voit nyt hankkia itsellesi opiskelijalle sopivan Norwegian luottokortin – ihan vaikka arjen turvaksi!

Hae korttia ilmaiseksi heti tästä!

Luottokortin kustannukset

Opiskelijabudjettiinkin sopiva Norwegian luottokortti on kuukausi- ja vuosimaksuton, joten maksat ainoastaan käyttämästäsi luotosta, jos päätät maksaa ostoksesi osissa. Jokaiselle ostokselle tulee 6 viikkoa korotonta maksuaikaa ja kaikenlisäksi keräät jokaisesta kortilla käyttämästä eurosta yhden Cashpoint pisteen, jonka voit hyödyntää Norwegian lentoyhtiön lennoille. Yhden cashpointin arvo on noin 7-10 centtiä (1 norjan kruunu). Luottokortilla matkustaessasi saat lisäksi kaupan päälle matkavakuutuksen ja matkan peruuttamissuojan joka antaa turvaa matkan perumisen varalta, esim. sairastumisen tai muun syyn johdosta.

Esim. maksulykkäyksen tai osamaksun yhteydessä todellinen vuosikorko 21,92%, 1500 eur/12kk yhteensä 1668 eur. Kuluja ei synny jos ostokset maksaa aina kokonaisuudessaan pois.

Tutustu kortin ominaisuuksiin ja tilaa maksuton luottokorttisi heti!