Prepaid luottokortti

Kätevä prepaid maksukortti nuorelle tai matkalle!

Prepaid luottokortti on kuin mikä tahansa pankki- tai luottokortti sillä erolla, että Prepaid kortille ladataan rahaa – et voi siis prepaid kortilla elää yli varojesi!

Sen lisäksi, että Prepaid-korttia voi ladata itse, voi myös joku muu ladata sinun prepaid korttia omilla varoillaan. Voit sitten käyttää korttia maksaen laskuja ja tehden ostoksia myymälässä, puhelimitse tai verkossa. Voit käyttää prepaid-korttiasi maailmanlaajuisesti siellä missä Mastercard- tai Maestro-kortit hyväksytään. Kadonnut tai varastettu kortti voidaan peruuttaa ja saldo voidaan siirtää korvaavalle kortille.

Miten voin saada prepaid luottokortin?

Sinun on mahdollisesti esitettävä todisteet henkilöllisyydestäsi ja kotiosoitteestasi kun haet prepaid korttia. Useimmissa tapauksissa kuka tahansa voi hakea prepaid-luottokorttia ja luottotarkistuksia ei ole. Prepaid maksukortti sopii siis luottokortin korvaajaksi, jos sinulla on luottohäiriö.

Prepaid-kortin käyttötavat?

Prepaid on omiaan teini-ikäisen ensimmäiseksi maksukortiksi tai matkakassan ylläpitoa varten. Jos Nähdään pian! Prepaid kortti varastetaan vaikkapa matkan aikana, ei ole pelkoa että koko pankkitili siirtyisi voroille.

Mistä voin hakea prepaid luottokorttia?